01
Οκτ.
10

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημιουργών Λογισμικού Ψυχαγωγίας

Περίπου μια εβδομάδα έχει απομείνει μέχρι την έναρξη του 3ου Πανελλήνιου Συνέδριου Δημιουργών Λογισμικού Ψυχαγωγίας, το 1ο «επίσημο» μετά την ίδρυση του Συλλόγου. Αυτή τη φορά το συνέδριο σχεδιάστηκε έτσι ώστε να δίνει μια όσο γίνεται πλήρη άποψη της δραστηριότητας πάνω στα βιντεοπαιχνίδια στον Ελλαδικό χώρο. Για το λόγο αυτό περιέχει παρουσιάσεις νέων παιχνιδιών, postmortem και επιχειρηματικές ευκαιρίες, αλλά επιπλέον περιέχει ομιλίες πάνω σε εφαρμογές των βιντεοπαιχνιδιών στην εκπαίδευση, από την οπτική των ακαδημαϊκών/ερευνητών αλλά και των εκπαιδευτικών όπως και για την έρευνα που γίνεται πάνω στα βιντεοπαιχνίδια στα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Τα θέματα που παρουσιάζονται στο συνέδριο ενδιαφέρουν όλους, από δημιουργούς βιντεοπαιχνιδιών μέχρι εκπαιδευτικούς και γονείς. Επίσης το Συνέδριο προσφερει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για γνωριμία μεταξύ των μελών και για πιθανές συνεργασίες.

Το πλήθος των ομιλιών είναι μεγάλο και η συμμετοχή τέτοια, που αναγκαστικά το συνέδριο θα καλύψει όλο το Σαββατοκύριακο, με το Σάββατο να περιέχει τις παρουσιάσεις παιχνιδιών και τη Κυριακή τα υπόλοιπα θέματα.

Πιστεύω ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, είναι η πρώτη εκδήλωση τέτοιας κλίμακας και εύρους που γίνεται στην χώρα μας πάνω στα βιντεοπαιχνίδια, που να αφορά αποκλειστικά την Ελλάδα, και ευελπιστώ να είναι η πρώτη σε μια σειρά ολοένα και μεγαλύτερων τέτοιων εκδηλώσεων.

Το συνέδριο θα γίνει στο Γκάζι, στη Τεχνόπολη, στο Αμφιθέατρο του «Αθήνα 984», 9 και 10 Οκτωβρίου. Το πλήρες πρόγραμμα καθώς και λεπτομέρειες για την εγγραφή (είναι δωρεάν) μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί!

Advertisements


Το blog αυτό έχει ως σκοπό να ρίξει μια ψύχραιμη και κριτική ματιά στο κόσμο των videogames. Χωρίς πάθη, χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς άγνοια. Τα videogames έχουν να μας δώσουν πολλά, και αξίζει να ασχοληθούμε με αυτά.

Game-based Learning στην Ελλάδα
Επισκεφτείτε το group
Bookmark and Share
Οκτώβριος 2010
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Σεπτ.   Μαρ. »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: